Get your own Digital Clock

Sunday, October 9, 2011

suka.sayang.cinta


salam.
apekah definisi suka.? sayang.? dan CINTA.?
jeng....jeng....jeng....
aku xtau la. aku ni jenis yang senang suka kat orang asenye. tapi org yg sye suka bkn calang-calang okehhh. musicians, engineers, great teachers, ustaz (future and already, heheh) martial artists. yes. bkn calang-calang org okeh.

currently aku tgh suka kpd sesorg ni. but yelah. dia jenis yang friendly and flimsy around people. ntah la. i duno sbnrnya siapa dia pd aku dan sape aku pd dia. aku sedar aku siapa. huhu. dak TESL yg bising je. and i still cant get over the fact that i thnk im still in love with the first guy that i laid my eyes on. mcm loserific kan.? huhu. he xprnah kata pape kat me n i pun xpnh kata pape kat dia. hints are always given tpi nope. no response. agak kecewa di situ but yelah. siaplah aku. (ayat sedih siot)

-forever alone guy-

honestly, aku xnk jadi forever alone gurl. huhu. aku gembira single but yelah. kdg2x tu nak ugak ad org tnye, 'you okay hrini?' mcm si dia slalu buat. kdg2x aku rimas sb my sis slalu bt gitu mse kecik2x. but biala xd spe tnye feeling mcm alone tu mmg ad. huhu. dahla kat sini aku agak lone ranger. dont get me wrong. my friends ramai tpi..... ntah la. sometimes, wavelength ktrg xsama. unlike me n am. <3

kami sepasang. sarang hae am! rinduu kau sgt1 huhu. :(

Amal and Ain
(double A battery)
LOL

sbnrnya. a'ai cuma nk tulis short entry je kali ni. haha. just for the sake of updating. haha. tpi tepanjang la plak. oops~ pelik? yeah, i know.

thank you for reading this ridiculous and attention seeking post.
~_~
kau tau x aku sayang kau sbnrnya.?
A'ai Zairi

4 comments:

Pisyek said...

#untungla orang tu, ada orang sayang kat dia... :P

Latest: Pisyek dah maju sekarang

A'ai Zairi said...

kau ni..... (-______-")

Pisyek said...

Ala, aku puji ni. serius.

A'ai Zairi said...

apa yg kau cuba katakan sbnrnya.?